3

Varianta Video – Partea II a Testului de Anduranta cu Hyundai ix35

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

3 COMMENTS

 1. Anonymous

  Este de apreciat initiativa cu blogul auto,dar modul in care este pusa in practica arata foarte mult amatoris si reclama ieftina.
  Nu spuneti nimic despre cum se comporta masina in timpul testului,imaginea si sunetul sunt cel putin slabe.Cred ca vreti sa va plimbati cu masinile gratis si pt asta spuneti a faceti teste.
  Pe traseul offroad unde ati fost cu hyndai-ul ix35 mergea lejer un logan.
  Daca vreti sa vedeti niste teste facute profesionist uitati-va pe blogul lui George Buhnici.
  Multa bafta si poate schimbati ceva in prezentarile voastre!

  1. Robert Drilea

   Orice critica este bine venita si nu ne supara. Si acum sa o luam pe rand:

   1. Ne putem numi amatori pt ca blogul nu are nici macar un an si avem profesii diferite dw domeniul auto. Reclama ieftina? Asta e rautate si nu voi rasp.

   2. Reviewul testului il gasesti in articol (vezi la clasa suv). Privind calitatea inregistrarilor, asta e. Sunt facute cu telefon mobil. Cum am spus, acest blog reprezinta un hobby al nostru. Totusi, in acest an vom avea colaborari cu fotografi profi. Ne place sa ne plimbam gratis? Aiurea. Incearca sa obtii o masina pe un astfel de traseu si vorbim dupa..si te asigur ca daca alegi un Logan, clar nu cunosti traseu si nici jud Vrancea.

   3. Il cunosc pe George B.chiar personal si ii apreciez munca.

   4. Multumim si trebuie sa intelegi ca noi facem aceste teste in timpul liber. Sunt impresii pe care le dorim sa le impartasim cu voi.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.