Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Un nou standard pentru Hyundai, noul Hyundai Genesis

Stiu ca va e greu sa recunoasteti dar Hyundai chiar produce masini fiabile si frumoase. Majoritatea dintre noi, atunci cand cautam astfel de avantaje si la un pret redus, ne orientam atentia catre Skoda. Sincer, cred ca a devenit mai mult o obisnuita sa ne referim mereu la masinile nemtesti si ne este teama sa acceptam si „noul”.
 
Pentru mine este clar ca Hyundai reuseste sa se impuna din ce in ce mai puternic pe piata europeana iar drept dovada sunt masinile Hyundai ce devin din ce in ce mai bune si mai apreciate. Ultimul model lansat este Hyundai Genesis, un sedan de clasa mare care la prima vedere se vede clar ca ataca direct modelul nemtesc Audi A6…totusi mai lung cu 8 cm decat A6. Oricat am incerca sa ne mintim, noul Genesis a „imprumutat” elemente de design, atat la interior cat si la exterior, de la marci precum Audi si BMW…dar poate va avea succes si clientii acestora.
Noul Hyundai Genesis vine cu 4 motorizari si asa cum ne-au obisnuit, toate pe benzina. Speram ca ulterior sa fie disponibile si pe motorina. Entry-levelul este un puternic V6 de 3l cu o putere de 257 CP ce dezvolta 303 Nm, apoi un 3.3l cu 315 CP si 397 Nm, 3.8l cu 315 CP si 397 Nm si cea mai puternica motorizare este de 5l, un V8 veritabil ce dezvolta 425 CP cu 519 Nm atingand 0-100km/h in doar 5.4 secunde si cu o viteza maxima de 240 km/h.
 
Ca noutate, Hyundai propune tractiunea integrala HTRAC iar cutia de viteze este automata in 8 rapoarte… In concluzie, este o masina placuta, corecta, fara exagerari, cu multa tehnologie si asa cum v-am spus, fiabila.
de Robert Drilea

Oferta AUTO

AUTOR:

TAGS: genesis, hyundai,

reclama