Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive VOLVO XC60 B4 (diesel) AWD INSCRIPTION

Îmi doream de foarte mult timp sa conduc un Volvo, pentru ca eu intotdeauna am sustinut ca daca ar fi sa imi permit o masina mai scumpa, nu as opta nici pentru un BMW, nici pentru Audi, ci as alege cu ochii inchisi un Volvo, din mai multe motive:

Primul si cel mai important ar fi ca cei de la Volvo sunt recunoscuti pentru faptul ca atunci cand fabrica aceste masini tin cont, in primul rand, de siguranta pe care o ofera pasagerilor, lucru ce pentru mine cantareste foarte mult in decizia de a cumpara o masina. Si cred ca prin asta au castigat simpatia multora dintre cumparatori, pentru ca oricui i-ar placea sa stie ca se urca intr-o masina care ii ofera un grad de siguranta sporit, mai ales daca vorbim de o familie cu copii.

In al doilea rand, design-ul interior si materialele pe care le folosesc cei de la Volvo sunt, din punctul meu de vedere net superioare oricarui alt brand si o sa vedeti despre ce vorbesc cand ajungem la interior.

Nu e de mirare ca acest model XC60 reprezinta best seller-ul celor de la Volvo daca e sa ne uitam putin la cifre. Asta pentru ca, potrivit statisticilor, in anul 2020 (care dupa cum stim cu totii a fost un an dificil si plin de provocari pentru toata industria auto), Volvo a vandut peste 200.000 de modele XC60, acest numar reprezentand aproximativ 30% din vanzarile lor totale. Se pare, asadar, ca lumea manifesta un interes constant fata de XC60 si era de asteptat, avand in vedere tot ce ofera aceasta masina.

Mai mult despre acest model vă invit să urmăriți review-ul meu video!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook