Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Volkswagen ID.3 2020 [VIDEO]

După atâta vreme în care Volkswagen ne-a ținut în așteptare, noul I.D.3 a ajuns în showroom-uri! Producătorul german invocă schimbări majore și încearcă să ne convingă că I.D.3 va fi al treilea model halou al său. După Kafer și Golf, noul model electric își propune să șocheze lumea întreagă cu performanțele sale, cu ergonomia, dar mai ales cu autonomia sa. Kafer și Golf au fost modele de succes pentru că au fost mașinile potrivite în locul și la momentul potrivit: Kafer era o platformă ieftină menită să pună popoarele în mișcare după ce războaiele mondiale șterseseră din mințile tuturor ideea de transport personal mecanizat, iar Golf a apărut într-un moment în care oamenii voiau ceva practic, dar distractiv atunci când au șansa să exploreze limitele aderenței.

I.D.3 apare într-un moment în care motorul cu combustie internă este abolit, dorindu-se înlocuirea sa cu automobile ce utilizează surse curate de energie. Propulsia electrică este direcția clară în care se îndreaptă industria auto în 2020, mai rămâne de văzut doar dacă I.D.3 se pretează cerințelor clienților.

Faptul că autonomia reală a acestui model poate depăși 300 km creează din start o relaxare în mintea cumpărătorului: evident, nu va face călătorii prin toată țara cu această mașină, dar gândul că escapadele de weekend ar putea să ajungă mult mai puțin costisitoare din punct de vedere al transportului e mai mult decât încurajator. Viețile noastre sunt concentrate în orașele aglomerate, astfel că automobilele pe care le conducem trebuie să îndeplinească mai întâi această grea sarcină a stresului zilnic – Volkswagen I.D.3 încă nu poate face acest lucru cu brio. Pe perioada de testare, mașina a avut câteva bug-uri supărătoare cum ar fi tableta centrală ce s-a blocat complet pentru o perioadă (a fost nevoie ca mașina să fie oprită și lăsată așa pentru câteva minute pentru a remedia problema), martorul de airbag ce a pornit de câteva ori din senin și alte astfel de mărunțișuri.

Volkswagen I.D.3 vrea să fie companionul tău ce îți va ușura stresul cauzat de traficul de zi cu zi, dar pentru a face acest lucru trebuie mai întâi să nu îți provoace stres fiind o mașină cu un soft ce nu este pus încă la punct.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook