Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Toyota Corolla CROSS hybrid 2022

TOYOTA Corolla Cross hybrid este poate unul dintre cele mai așteptate SUV-uri compacte din clasa sa. În acest review complet eblogAUTO vom discuta despre tot ce înseamnă Corolla Cross și cum te poate ajuta în viața de zi cu zi Toyota Corolla Cross hibrid. Corolla Cross 2023 va fi unealta pe care o vei folosi zilnic și va rămâne la fel de utilă și practică precum a fost la prima utilizare.

Noua Toyota Corolla Cross iti ofera tie si celor dragi tot ce aveti nevoie pentru a face fata imprevizibilului vietii de familie. Datorita consumului de combustibil remarcabil de redus, tractiunii integrale si habitaclului spatios cu tehnologie intuitiva, practicul model Corolla Cross iti ofera tot ce ai nevoie pentru a urca la volan. Fie ca este vorba de o calatorie mai lunga sau ca faci pe soferul de taxi pentru copii, tehnologia iti permite sa ajungi la destinatie rapid si convenabil.

Pentru functii de siguranta de top in clasa, modelul Corolla Cross este construit cu T-Mate – partenerul tau de incredere la volan. T-Mate reprezinta o serie de sisteme concepute pentru a te sprijini si a-ti oferi mai multa siguranta la volan, indiferent daca parchezi sau conduci pe autostrada sau in oras. T-Mate se asigura ca esti intotdeauna pe maini bune. In continuare va invitam sa vizionati review complet al acestui model!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook