Închide
Oferta AUTO
Închide
Oferta AUTO
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Oferta AUTO

Test Drive Suzuki Across PHEV 2021

Este o regulă generală în lumea auto din ultima vreme să scumpești toate produsele pe care le ai în palmares, iar cumpărătorii observă acest lucru. Clienții sunt obișnuiți să eticheteze brand-urile auto în funcție de costurile implicate în interacțiunea dintre cumpărător și vânzător – atunci când clientul merge din nou la showroom și vede că un nou model al brand-ului căruia i-a fost fidel costă cu 35-50% mai mult ca de obicei, începe să-și pună întrebări. De ce Suzuki Across e 50.000 euro? Pentru că nu este un Suzuki. SUV-ul plugin hibrid al japonezilor este împrumutat în totalitate de la vecinii de la Toyota, astfel stabilindu-se o înțelegere de colaborare și împărțire a platformelor între cei doi constructori niponi. Toyota RAV4 Prime nu are ce căuta în Europa, trăiască Suzuki Acros!

Suzuki Across este identic la interior cu Toyota RAV4 ce se comercializează și la noi în țară, astfel că din acest punct de vedere noul SUV al constructorului ce a pornit construind războaie de țesut ne lasă aceleași impresii la interior – arată bine în poze, pare că va rezista în timp, dar pe ici pe colo pare că unele finisaje nu sunt atât de bune pe cât ar putea să fie (a se vedea controalele pentru climatizare ce pot flexa dacă sunt apăsate un pic mai tare). Scaunele sunt extrem de confortabile iar suspensia este gândită pentru un oraș cu multe gropi, astfel că de multe ori nici nu-ți dai seama când ajungi la viteze considerabile în această mașină. Motoarele electrice asigură o cantitate impresionantă de cuplu instant iar puterea totala de 306 cai putere îți asigură încredere chiar și atunci când vrei să faci depășiri la drum întins.

Fără doar și poate Suzuki Across este un model impresionant, dar pentru a afla mai multe vă invităm să vizionați un nou review complet 2021 marca eblogAUTO 4K.

CONCLUZII

Nota: