Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Seat Leon FR 2020 [VIDEO]

Preferi un bratwurst sau o porție mare de paella? De ce să îți cumperi un Seat Leon când poți foarte bine să îți iei un Volkswagen Golf? Ce brand contează mai mult pentru tine? Ești mai fidel mărcii originale germane, sau îți face cu ochiul design-ul interesant al spaniolilor? Toate acestea sunt întrebări la care va trebui să îți dai un răspuns, ținând cont de faptul că fiabilitatea este practic identică, cele două mărci împărțind tehnologie și trenuri de rulare. Acestea fiind zise, singura diferențiere este în funcție de preferințele fiecăruia. Nu există nimic empiric, cuantificabil, ce ar putea să separe cei doi producători și atunci ne punem întrebarea – de ce există așa mulți fani SEAT?

Pentru că fanii mărcii spaniole găsesc la SEAT ceva ce la Volkswagen nu există – o mică doză de efervescență! Dacă Volkswagen ar face stand up, audiența ar râde din complezență sau chiar de frică, dar dacă SEAT s-ar apuca de același lucru, publicul s-ar tăvăli pe jos de râs. Pentru a diferenția cele două mărci, designer-ii spanioli au mult mai multă libertate de exprimare iar conceptul Formentor este un exemplu adecvat ce susține această teorie.

Nu știu cum este să fii designer în grupul VAG, dar cred că toți își doresc să ajungă la SEAT: acolo își pot lăsa creativitatea să zburde, fără a fi constrânși de imaginea de “costum și cravată” a germanilor.

Cândva, Armada Spaniolă era cea mai puternică forță navală din lume, iar urmașii acelor navigatori vor să readucă Spania pe primul loc, de această dată ca forță terestră. Nu e așa greu să pui patru roți și un volan pe asfalt, dar nu e deloc ușor să te asiguri că toată lumea va dori produsul pe care tu l-ai creat. Ultima dată când am fost atât de entuziasmat de design-ul unei mașini era când Renault lansa Megane IV, iar acum spun din nou: abia aștept să se umple străzile de noul SEAT Leon!

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook