Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Porsche Panamera 4S 2017 [Video Review]

Test Drive Porsche Panamera 4S 2017 [Video Review]

Cum v-ati simti daca v-as spune: “e in regula, puteti sa va opriti, am gasit eu masina care se apropie cel mai mult de perfectiune!”? Da, cred cu tarie ca Porsche Panamera Diesel 4S este acea masina care indeplineste cam toate conditiile.

Pentru inceput, imi pare bine ca designer-ii germani au rezolvat mica problema estetica a acestei masini. In sfarsit, nu mai arata ca si cum ar fi fost desenata de un tip cu un ochi de sticla si doua maini stangi! Ba chiar mai mult, as putea sa spun ca arata chiar bine. Factorul practicalitate a ramas prezent si nu a fost diminuat absolut deloc: 4 persoane vor calatori in confort maxim in aceasta masina iar bagajele lor vor incapea fara nicio problema in portbagaj.

Din punct de vedere al performantei, ar trebui sa nu ne facem griji; magicienii Porsche sunt printre cei mai vechi din bransa, asa ca au reusit sa extraga dintr-un motor diesel de 4 litri, V8 biturbo, 422 cai putere si un cuplu monumental de 850 Nm disponibil intre 1000-3250 rpm. Cutia dublu ambreiaj ramane etalon in bransa, iar tractiunea integrala si puntea spate directoare ajuta Porsche Panamera sa fie mult mai agila decat ar trebui sa fie. Ba mai mult, suspensia pe aer este excelenta atat din punct de vedere al confortului, cat si al sportivitatii.
Ditamai motorul de 4 litri, dupa ce a fost fortat sa faca tot felul de chestii pe traseul de la Academia Titi Aur, arata un consum de aproximativ 15l/100 km. Va dati seama ca intr-un mediu normal, masina aceasta de 2 tone va consuma mult mai putin! Estimez undeva la 10l/100 km in oras.

Singurul defect al acestei masini este pretul iar pentru a-l afla, va invit sa vedeti reviewul nostru!

 

Vezi alte teste cu modele PORSCHE: Click aici!

Cauti un PORSCHE? Completeaza formularul si te ajutam sa iti gasesti unul: CLICK AICI!

reclama