2

Test Drive Porsche Cayenne 2018 [VIDEO REVIEW]

Hyundai Ploiesti!

Până acum nu am văzut niciun review care sa pună în valoare calitățile off-road ale noului Cayenne, așa că împreună cu cei de la Academia Titi Aur am încercat să demonstrăm că noului SUV al germanilor nu îi este frică să se murdărească atunci când este cazul. Pentru că Academia oferă și un traseu de off-road, nu ne-am putut abține să nu încercăm și acest aspect al mașinii ce își va duce marea majoritate a vieții în trafic (din păcate). Nu am pus mașina la cele mai grele încercări, dar noul SUV de 2 tone de la Porsche nu a întâmpinat mari dificultăți la înaintare. Pentru a vedea mica noastră aventura on road și off-road cu noul Cayenne, va invităm sa vedeți video-ul de mai jos.

 

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

2 COMMENTS

  1. Alin

    Sa inteleg ca la design nu prea se doresc schimbari? Dar de ce nu? Chiar atat de nisat este acest jeep incat nu vrea sa impresioneze prea tare cu ceva nou legat de design?

    1. Robert Drilea

      Ceva care este bun de ce sa il schimbi? Doar sa ii aduci un update e filozofia nemtilor.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.