Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive Peugeot 208 Allure 1.2 Puretech 2020 [VIDEO]

A trecut ceva vreme de ultima dată când am fost cu adevărat entuziasmat de un hatchback mic de la Peugeot, dar acum că a ieșit pe piață noul Peugeot 208, avem toate motivele să ne bucurăm cu toții. Mai mult ca oricând, compacta francezilor surprinde spiritul jucăuș și efervescent ce caracterizează atât de bine modelele lor de succes: Peugeot 205, 206, 1007 etc.

Noul 208 aduce în fața cumpărătorilor o variantă viabilă din segmentul hatchback-urilor mici, făcându-ne să ne aducem aminte că nu trebuie să conducem o mașină anostă, chiar dacă o vom folosi preponderent pentru navetă sau alte lucruri cotidiene. Modelul în cauză aduce zâmbetul pe buzele posesorului dinainte ca acesta să se urce la volan: partea frontală “nervoasă” flancată de LED-urile ca niște colți iar spatele ce amintește de mult iubitul model 205 reușesc să trezească un sentiment pozitiv în mintea celui ce urmează să se urce la volan, făcându-i astfel ziua plină de trafic greu ce se așterne înainte, să fie puțin mai suportabilă.

Deși exteriorul impresioneaza prin formă și culoare, interiorul frapează printr-un amestec excelent de ergonomie și design avangardist. I-Cockpit 3D este, fără îndoială, cel mai interesant instrumentar electronic, începând de la funcționalitatea pe care o oferă și până la modul în care informațiile sunt separate pentru a fi mai inteligibile.

Nu doar șoferul se va simți binevenit în acest habitaclu futurist, pasagerii având loc îndeajuns la cap și la picioare, lucru foarte important mai ales la drumurile lungi. Un alt lucru important în călătoriile de lungă durată este și zgomotul, iar aici francezii au reușit să săvârșească minuni: noul Peugeot 208 este cel mai bine insonorizat automobil din clasa sa.

Chiar și atunci când provoci motorul de 1.2 litri turbo, mașina nu te lasă să pierzi deloc sentimentul de siguranță și confort.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook