0

Test Drive Mazda CX-5 2019 [VIDEO]

Cumpărătorii japonezi nu sunt mari amatori de motoare diesel, prin urmare nici producătorii niponi nu își prea bat capul cu astfel de unități de propulsie. În ciuda acestui lucru, piețele externe precum Europa Centrală și de Est cer în continuare sisteme de propulsie ce asigură un consum scăzut de carburant, iar motorina este preferată celor atenți la buzunarele lor.

Producătorii japonezi nu pot rămâne indiferenți la această piață ce încă mai are putere în lume, chiar și după scandalul „Dieselgate” când guvernul japonez a cerut ca toți constructorii autohtoni să fie supuși la teste de noxe. Puteți ghici care este producătorul japponez ce s-a putut lăuda cu cele mai bune rezultate?

Exact, e vorba de Mazda. Vă invităm să urmăriți clipul de mai jos pentru a afla mai multe despre noua Mazda CX-5 cu motor diesel de 2.2 litri.

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.