0

Test Drive Dacia Logan MCV Stepway 2018 [VIDEO]

Când ai în test o mașină practică, singurul lucru logic pe care îl poți face pentru a o pune în valoare este… ceva practic! Dacia Logan MCV Stepway este un model cu o echipare specială ce merită să fie pus în lumina reflectoarelor exact așa cum ar vrea să fie privit de cumpărători: făcând ceva practic și aplicat! Fie că e vorba de a încărca mașina cu numărul maxim de ocupanți și bagajele lor și a călători la munte, fie că e vorba de a rabata scaunele și de a căra toate bagajele juniorului la facultate sau fie că e vorba de a căra un frigider prin București, Logan MCV Stepway își poate dovedi utilitatea in mai multe moduri, toate fiind la fel de valoroase.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, vă invităm să vedeți cum se descurcă mașina testată de noi într-un cadru cotidian și util oricărui eventual posesor. Vizionare plăcută!

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.