0

Test Drive Citroen Berlingo 2019 [VIDEO]

Model de referință, Berlingo nu a îmbătrânit de-a lungul anilor, iar vânzările sale au crescut în fiecare an, un fenomen rar în piața auto. În 2017 chiar a înregistrat un record în Franța, cu peste 27.000 de înmatriculări, în creștere cu 4% față de 2016. Cu peste 41.000 de unități vândute până în prezent, adică o creștere de 12% în prima jumătate a anului 2018, Berlingo și-a reînnoit succesul comercial și ocupă în prezent locul al doilea în Europa pe segmentul său. Modelul are o legitimitate puternică pe segmentul furgonetelor, în care Citroën a deschis mereu calea, oferind modele legendare precum 2CV sau C15.

Cea de-a treia generație de vehicule utilitare marchează un veritabil salt generațional în materie de design, confort și tehnologie și intenționează să meargă mai departe pe drumul succesului. În continuare vă invit să vizionați review-ul complet cu acest model:

Despre autor:

Sunt de profesie economist si in timpul liber tatic, deci nicio legatura cu industria auto. Dar pentru ca inca din copilarie iubesc masinile, in 2012 am pornit proiectul eblogAUTO.ro.

Articole Similare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi făcută publică. Cîmpurile obligatorii sunt marcate. *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.