Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Test Drive BMW X7 M50d 2021 [VIDEO]

Nu aveam nici cea mai mică intenție să fiu plăcut impresionat de BMW X7. 2020 a fost ultimul an în care clienții puteau cumpăra varianta M50d xDrive, prin urmare mi-am zis că nu ar fi o idee rea să experimentez acest model înainte să își dea obștescul sfârșit. Mă așteptam să fie o mașină confortabilă, mă așteptam să fie o mașină cu finisaje excelente, mă așteptam la tot, sincer. Chiar și așa, experiența mea cu X7 M50d xDrive a fost una pe care nu o voi uita vreodată din simplul motiv că această mașină mi-a permis să-i am alături pe cei dragi și să călătoresc oriunde bucurându-mă de capabilitățile excelente de grand tourer ale acestui model.

Din punctul meu de vedere, X7 este un minivan cu o gardă la sol permisivă și 400 cai putere sub capotă ce te face să te simți mai mult ca un căpitan de cursă lungă și mai puțin ca un simplu șofer. Nu fac această comparație pentru a micșora importanța de SUV a lui X7, ci o fac pentru a scoate în evidență capabilitatea impresionantă de a transporta un număr de 6 sau 7 oameni în deplin confort.

Contrar dimensiunilor acestei mașini este modul în care se manevrează, având în vedere că există punte spate directoare – nu știu de câte ori eram cu încă o persoană în mașină pe o străduță ce avea mașini parcate pe ambele părți și am simțit uimirea pasagerului când X7 trecea maiestuos pe lângă toate obstacolele. Practic nu există curbă prea strânsă pentru BMW X7, oricât de mult te uimesc dimensiunile exterioare ale acestui model prima dată când îl vezi.

Da, este o mașină mare cu o grilă pe măsură – MARE! Deși nu sunt fanul cel mai mare al acestei noi grile, trebuie să recunosc că pe X7 grila supradimensionată nu pare că pune probleme de design. Pentru mai multe detalii, vă invităm să vedeți un nou testdrive marca eblogAUTO.

CONCLUZII

Nota:

Galerie foto Facebook