Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Buffer auto este soluția accesibilă și eficientă pentru un plus de siguranță, confort și manevrabilitate!

Buffer auto este soluția accesibilă și eficientă pentru un plus de siguranță, confort și manevrabilitate!

Siguranța și confortul oferit de propriul autoturism sunt lucruri extrem de importante în viața de zi cu zi. O mașină bine întreținută, indiferent că are doar câțiva ani și un rulaj mic de km sau discutăm despre un autoturism care are peste două decenii și foarte mulți kilometri la bord, poate asigura în continuare siguranța și confortul necesar, exact așa cum o făcea în momentul în care a ieșit pe poarta fabricii.

Totuși, există o mulțime de posesori de mașini care nu își doresc înlocuirea autoturismului actual, ci își doresc să îmbunătățească atât modul în care se manevrează mașina, cât și modul în care aceasta poate oferii mai mult confort.

Există o mulțime de soluții și intervenții care se pot face asupra sistemului de suspensie, însă cea mai mare parte a acestora sunt extrem de costisitoare și pur și simplu nu merită investiția și timpul pierdut.

Totuși, odată cu dezvoltarea tehnologiilor, au apărut noi dispozitive care au scopul de a crește confortul și siguranța pe care o mașină le poate oferii, fără a-și schimba în vreun fel performanțele.

Unul dintre aceste produse care au deja o istorie în spate de peste 20 de ani, sunt acele buffere auto, produse care oferă un raport calitate/preț exterm de avantajos, reprezentând o investiție foarte mică dar eficientă, care oferă un rezultat simțitor în sensul pozitiv.

Ce sunt aceste buffere auto?

Acestea sunt produse noi pe piață auto și sunt tampoane de absorbție a șocurilor care sunt instalate în arcurile mașinii. Cu alte cuvinte, bufferele auto sunt distanțiere din uretan care sunt instalate în arcurile unei mașini și servesc pentru a crește garda la sol și pentru a crea o suspensie mai rigidă.

Datorită faptului că discutăm despre un produs din uretan și un compus special, un astfel de autobuffer are capacitatea de a absorbi vibrațiile și loviturile la care este supusă o mașină în timp ce este utilizată.

Un buffer auto este un produs dezvoltat în Korea de Sud de o firmă care a inventat și patentat produsul. Astfel, bufferele sunt singurele originale de pe piață, existând diverse alte produse contrafăcute pe piață care au fost aduse din China și care nu au aceleași proprietăți în ceea ce privește calitatea, materialul din care sunt fabricate fiind diferit, fapt care duce și la o durată de viață mult mai mică.

Puteți achiziționa buffer TTC de origine, pentru o gamă extrem de variată de autoturisme.

În ceea ce privește montajul acestor buffere auto din uretan, operațiunea nu este deloc dificilă și se poate realiza chiar și în fața blocului. Tot ceea ce aveți nevoie este un cric și un spray lubrifiant la îndemăna. Este necesar să vă asigurați că mașina a fost poziționată pe o suprafață plană înainte de a ridica cricul care trebuie acționat până în momentul în care roata a fost complet suspendată în aer.

Poziția optimă pentru montajul unui buffer pe arc, este la jumătatea acestuia. Totuși, pentru că montajul să se poată realiza cât mai ușor, puteți instala bufferul pe ultimele inele din partea de jos, iar apoi prin mișcări circulare, utilizând acel spray siliconic, îl puteți roți până în momentul în care vă ajunge la jumătatea arcului. La final, nu vă rămâne decât să verificați dacă bufferul s-a mulat pe spira arcului prin acele canale laterale, și să îl fixați cu ajutorul unor coliere din plastic.

Un astfel de intaritor arc auto, este ideal nu doar pentru a rigidiza și înalta gardă la sol, ci și pentru a proteja arcurile și amoritzoarele autoturismului pe care s-a realizat montajul.

 

Principalele avantaje ale utilizării bufferelor auto originale, sunt următoarele:

Bufferele auto sunt ideale atât în cazul autoturismelor care circulă preponderent în oraș cât și în ceea ce privește mașinile care circulă pe teren accidentat, diferențele într-un sens pozitiv fiind resimțite în ambele cazuri. Atât în momentul în care treceți prin gropi, denivelări, speed bumpere, cât și în momentul în care efectuați un viraj strâns cu o viteză mai mare, utilizând un set potrivit de buffere auto originale, cu siguranță veți sesiza o diferență foarte mare în ceea ce privește confortul și manevrabilitatea.

În cazul în care vă numărați printre aceia care caută o soluție pentru a beneficia de mai multă siguranță, confort și manevrabilitate la volan, în special dacă știți că periodic transportați fie mai multe persoane, fie mărfuri mai grele, atunci este important să alegeți întăritoarele de arc auto – buffere originale, potrivite autoturismului dumneavoastră.