Închide
Închide
Închide

INTERACȚIONEAZĂ CU NOI PE REȚEAUA DE SOCIALIZARE PREFERATĂ!

Afla unde poti gasi cel mai nou magazin CARANDA

Afla unde poti gasi cel mai nou magazin CARANDA

În cei 27 de ani care au trecut de la înfiinţarea companiei CARANDA BATERII S.R.L. Bucureşti, reuşitele manageriale din plan tehnic, calitativ, economic, ale resurselor umane, au fost amplificate de implicarea firmei noastre şi în susţinerea unor proiecte de anvergurã: sociale, ecologice, filantropice, culturale, etc., care au creat, constant, o imagine pozitivã, susţinutã, mai mult, prin fapte şi, mai puţin, prin vorbe. Compania noastrã, cu capital integral românesc, formata dintr-o echipã de angajaţi de top, selectionaţi cu mare rigurozitate, formeazã, de fapt, marea familie CARANDA, ce se caracterizeazã prin profesionalism, fidelitate faţã de valorile companiei, seriozitate, cinste şi respect.

Întreaga activitate a societãţii, în toate departamentele sale, a urmãrit şi a reuşit formarea şi susţinerea unei imagini publice, apreciate, a gamei largi de produse şi servicii oferite, prin reţeaua proprie de distribuţie sau prin parteneri de încredere. Lansate pe piaţa româneascã, sub marca înregistratã CARANDA, acestea au avut ca garanţie un nume, care s-a transformat rapid în renume şi care a devenit un brand comercial puternic, recunoscut pe plan naţional, situându-se în avangarda progresului tehnologic, prin calitatea ireproşabilã, prin service-ul gratuit oferit pe toatã durata de exploatare a bateriilor, dar şi prin preţurile accesibile unei categorii largi de clienţi.

Cel mai nou magazin Caranda se află în B-dul Alexandru Ioan Cuza nr 69, sec 1, Bucuresti. Aici puteți diagnostica și schimba bateria de la mașina dumneavoastră. Deasemenea, puteți cumpara si baterii moto, baterii staționare pentru UPS, interfoane, alarme, carucioare electrice, centrale termice, aplicații solare, redresoare/incarcatoare și testere pentru baterii cu acid, GEL si AGM/VRLA.

AUTOR:

TAGS: baterii, caranda,

reclama