Test Suzuki Vitara 1.5 STRONG HYBRID 2022

Test Suzuki Vitara 1.5 STRONG HYBRID 2022

Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid are un singur scop în lumea aceasta – să-ți ofere o mașină ce consumă puțin la un preț de achiziție la care alți producători îți oferă un diesel cu tehnologie îmbătrânită. Din ce în ce mai mult românii au început să râvnească la câteva calități pe care nu le îmbină prea multe automobile ce se află la ora actuală pe piața autohtonă – cumpărătorul de rând vrea acum o mașină cu o gardă la sol permisivă, eventual cu tracțiune integrală, consum redus oferit de un sistem de propulsie hibrid și preț de achiziție și costuri de întreținere reduse. Pentru producătorii auto, să satisfacă asemenea cerințe nu este ușor.

ALEGE-ȚI VITARA POTRIVITĂ

ALEGE-ȚI VITARA POTRIVITĂ

Pentru SUZUKI, în schimb, este floare la ureche. Mulțumită filozofiei lor de dezvoltare a unui automobil (dezvoltarea are loc la un moment dat și modelul este comercializat mulți ani fără schimbări majore, astfel profitându-se din plin de dezvoltare și de investițiile făcute inițial) Suzuki poate să ceară clienților săi un preț mult mai mic decât ar reuși alți producători din acest segment.

Cutia de viteze robotizată nu este cea mai performantă componentă a acestei mașini iar cele 13.5 secunde de care este nevoie pentru a accelera până la 100 km/h par interminabile. Dar nu asta e treaba acestei mașini! Treaba lui Vitara Strong Hybrid este să-ți ofere un consum real în mediul urban de 7 litri/100 km pentru ca tu să simți că nu pierzi nimic cu acest model, deși interiorul plasticos este ușor de recunoscut iar capacitatea portbagajului suferă după adăugarea componentelor necesare sistemului hibrid.

ALEGE VITARA CARE SE POTRIVEȘTE STILULUI TĂU. FIE CĂ ALEGI MILD HYBRID SAU CĂ OPTEZI PENTRU UN STRONG HYBRID.

Pentru un familist relaxat la volan ce locuiește într-o zonă montană, nu există nimic mai bun ca un astfel de SUV compact cu sistem de propulsie hibrid și tracțiune integrală. Suzuki Vitara Strong Hybrid este printre cele mai versatile modele din clasa sa iar nimeni nu-i poate lua această calitate importantă.

Vezi ofertele!