Test Honda NT1100 DCT 2022

Test Honda NT1100 DCT 2022

Noua HONDA NT1100 DCT este o motocicletă pe cât de capabilă la drum întins, pe atât de ușor de utilizat în viața de zi cu zi. În acest vlog moto vei afla tot ce trebuie să știi despre această motocicletă sport touring. Dacă îți iei permis motor, te poți urca cu ușurință pe această motocicletă touring? Imediat cum vei vedea o motocicletă de vânzare te vei gândi cu siguranță la Honda NT1100 DCT după ce vei vedea acest motovlog marca eblogAUTO.

Ești gata pentru o nouă călătorie?

Ești gata pentru o nouă călătorie?

Noul NT1100 îți oferă tot ce ai nevoie într-o singură motocicletă. Este construită agil pentru cerințele orașului, dar este și un tourer fantastic, cu motor puternic, nivel de echipare ridicat și design GT confortabil pentru doi.

Transmisie automată cu dublu ambreiaj cu șase trepte (DCT)
DCT se potrivește fiecărui stil de condus și poate fi personalizat. Alege între manual - folosind padelele de pe ghidon - pentru schimbarea directă a vitezei într-o manieră sportivă, sau poți lăsa transmisia DCT să schimbe lin vitezele pentru tine,

Propulsor puternic cu doi cilindri paraleli
Motorul de 1084cc livrează ferm cuplul în turele joase și medii. Totodată oferă un răspuns rapid al accelerației și un comportament liniar până la linia roșie a turometrului. Acest lucru oferă o plimbare relaxată, un sentiment și sunet aparte.

Tehnologie de pilotaj avansată
Pachetul perfect include 5 moduri de pilotaj, HSTC, Wheelie Control și Lumini de zi (Daytime Running Lights - DRL), anulare automată a semnalizării și Emergency Stop Signal.

Bord de 6.5 inchi cu touchscreen și conectivitate smartphone
Poate fi personalizat în 3 moduri, cu tot cu fundal. Folosește aplicații de navigație și rămâi conectat cu telefonul tău prin Apple CarPlay, Android Auto și Bluetooth.

Cadru ușor și suspensii cu cursă lungă
Cadrul optimizat și suspensia spate cu o cursă de 150 mm conferă siguranță și manevrabilitate - fie că este vorba despre viteze de autostradă sau pe un drum virajat.

Design nou, versatil și adaptat pentru touring
Poziție activă de pilotaj care îți oferă confortul necesar turelor lungi și un plus de sportivitate în momentul în care ai nevoie de el. În plus, te bucuri de protecție completă în fața vântului și intemperiilor. Mânere încălzite, cruise control și cutii laterale - toate sunt acum disponibile în echiparea standard

Bun venit în noua eră a touringului!

Toate modelele Honda noi, beneficiază de Garanție Extinsă Premium, 2+2 ani sau 200.000 km, pentru ca tu să te bucuri de confort și siguranță.

  • Valoare de revânzare mai bună
  • Transferabilă către alt proprietar
  • Eliminarea costurilor neprevazute
  • Valabil în rețeaua Honda România
  • Acoperire Premium
  • Utilizare piese originale Honda
VEZI oferta începand de la 14.550 €!