Test Drive VOLVO C40 si XC40 Recharge PUR ELECTRIC

Test Drive VOLVO C40 si XC40 Recharge PUR ELECTRIC

Volvo C40 este primul VOLVO pe care ți-l poți cumpăra exclusiv electric. Vărul său mai conservator, XC40, a fost primul model al suedezilor la care puteai opta pentru un sistem de propulsie electric. Această mică platformă ce iese de pe linia de producție din Belgia are o importanță mai mare decât ți-ai putea imagina. La ora actuală SUV-urile compacte înseamnă totul pentru piața auto iar constructorul nordic a înțeles asta exact atunci când mașinile electrice începeau să intre în vogă, astfel că nu ar trebui să fim prea uimiți că C40-ul este primul model exclusiv electric. Cu un design futurist de crossover coupe, Volvo C40 se inspiră puțin de la predecesorul său ce a văzut lumina zilei în 2007 – mă refer la Volvo C30.

PUR ELECTRIC

PUR ELECTRIC

Volvo C30 a reprezentat o gură de aer pentru perioada când a intrat în producție, reușind să se conformeze cererilor vremii (compactele hatchback erau la mare cerere atunci), dar fiind îndeajuns de diferit pentru a ieși în evidență. Exact pe același fir logic a fost creat și Volvo C40 - satisface nevoile maselor, dar se diferențiază prin design.

Performanțele lui C40 nu trebuie umbrite de importanța design-ului său - bateria de 78 kWh oferă o autonomie reală de peste 350 km fără să fii nevoit să menajezi prea mult stilul de condus, ba dimpotrivă. În perioada cât am condus mașina am făcut tot posibilul să mă bucur de cei 408 cai putere oferiți de cele două motoare electrice care domiciliază în fiecare punte a vehiculului și tot nu am avut niciodată sentimentul că ar trebui să o las mai moale pentru că bateria pare că nu ar mai ține sau pentru că încep să devin neliniștit de modul rapid în care curentul electric părăsește acumulatorul lui Volvo C40.

NOUL VOLVO C40 Recharge

Volvo C40 reprezintă o alegere excelentă pentru cei ce caută o mașină electrică premium, dar nu vor să renunțe la o rețea de dealership-uri bine pusă la punct precum cea a suedezilor. Descoperă primul nostru crossover pur electric cu interior fără piele și Google integrat.

Inițiază-ți comanda online astăzi.