Test Drive Peugeot 308 PHEV

Test Drive Peugeot 308 PHEV

Peugeot 308 PHEV este un automobil performant, de ultimă generație, dar pentru a înțelege cum a ajuns constructorul francez la această desăvârșire a rețetei, trebuie să înțelegem pașii prin care a trecut. În istoria celor de la Peugeot există multe momente importante, dar pentru acest review detaliat eblogAUTO am ales câteva ce mi s-au părut a fi relevante pentru a scoate la iveală spiritul inovator al constructorului cu leul pe siglă. Modele precum 403, 504, 205/206, dar și 406 coupe reprezintă nevoia acestui constructor de a excela la ceea ce face.

308: berlina compactă cu motor termic sau plug-in hybrid

308: berlina compactă cu motor termic sau plug-in hybrid

Designul seducător propus de noul PEUGEOT 308, un model vârf de gamă, captivează prin personalitatea și dinamismul său. Pentru a te bucura de fiecare clipă petrecută la bord, profită de tehnologiile inovatoare și practice oferite de noul Peugeot i-Cockpit®, ce amplifică experiența la volan. Oferă-ți libertatea de a alege o berlină compactă echipată cu un motor pe benzină, diesel sau plug-in hybrid, cu o autonomie WLTP de până la 60 km în regim de rulare mixt și de până la 74 km în regim de rulare urban.

Configurează noul 308

Peugeot 308 PHEV ar putea fi singura mașină de care ai nevoie dacă ai unde să încarci un PHEV la ordinea zilei. Hatchback-ul atrage atenția peste tot prin design-ul exterior excelent, dar păstrează interesul privitorului prin tehnologia și performanțele adecvate clasei din care Peugeot 308 PHEV face parte. Pentru a vedea mai multe despre Peugeot 308 PHEV vă invit să vedeți acest nou review detaliat eblogAUTO.

CLICK AICI !!!