Test Drive HONDA HR-V 2022

Test Drive HONDA HR-V 2022

Când un constructor face mașini bune și vinde bine, este lăudat pentru acest lucru. Când face mașini ce creează susținători avizi ce nu se mai văd cumpărând alt brand, atunci mașinile au ceva special cu adevărat și trec de statutul de „model cu vânzări bune”. Honda CR-V 1998 a fost un model revoluționar pentru vremea lui și a creat exact acest tip de fanatism ce îi determină pe oameni să cumpere și să investească în această mașină, chiar și după 24 de ani. Sunt sigur că peste 20 de ani vom spune același lucru și despre Honda HR-V 2022, un model ce are aceeași grijă pentru posesor cum avea și unchiul CR-V în 1998.

Vechiul model venea în slujba cumpărătorilor săi cu inovații și soluții ce erau la mare căutare în acea perioadă – măsuța pliabilă dintre scaune ce permitea accesul ușor pe bancheta spate, motorul fiabil de turație înaltă ce oferea plăcere a condusului dar și consum excelent, scaunele ce se rabatau până când utilizatorul avea un pat în mașină, podeaua falsă din portbagaj ce se transforma într-o masă de camping, precum și multe altele. Suntem în 2022 și cumpărătorii au alte nevoi – garda la sol permisivă este primordială, confortul în oraș este de maximă importanță, iar consumul de carburant trebuie să fie cât mai scăzut cu putință.

Honda HR-V 2022 vine în întâmpinarea clienților săi cu un produs ce le rezolvă toate aceste probleme, păstrând în același timp șarmul specific HONDA – unde am fi noi ca civilizație în 2022 fără Honda Magic Seats?!

Noul HONDA HR-V Hybrid echipat cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV

Noul HONDA HR-V Hybrid echipat cu sistem de propulsie Hybrid e:HEV

Noua generație a popularului compact HR-V, disponibil pentru prima dată cu un sistem de propulsie e:HEV, oferă mai multă putere și răspuns imediat al accelerației. Noul HR-V oferă o eficiență excepțională, dotări avansate de siguranță și tehnologie inovatoare, toate încorporate într-o formă îndrăzneață și elegantă inspirată de coupé, concepută pentru a spori spațiul interior și confortul cu care ne-a obișnuit. Disponibil în Europa de la sfârșitul anului 2021 și în Romania de la începutul anului 2022, noul HR-V este cel mai recent model din gama Honda care poartă sigla e:HEV (vehicul electric hibrid), în urma actualizării CR-V și a noilor modele Jazz lansate în 2020. Noul HR-V extinde gama electrificată Honda, pe măsură ce marca se îndreaptă către obiectivul său de a electrifica toate modelele sale europene de masă până în 2022.

DESCOPERA OFERTA HONDA HR-V

Sistemul de propulsie hibrid dezvoltă 131 cai putere, dar japonezii l-au programat în așa fel încât mașina utilizează motorul cu combustie internă mai mult ca generator și mai puțin ca propulsor, tocmai pentru a eficientiza consumul de carburant. Dacă aceast lucru funcționează sau nu, veți vedea într-un nou review detaliat marca eblogAUTO.

Click aici!!!