Site icon eblogAUTO

Peugeot 508 RXH

Din cate stiu, acest model urmeaza sa fie lansat curand si la noi in tara. Aceasta versiune este derivatul 508 pentru teren dar cu un motor diesel-hibrid de 200 CP care consuma doar 4l/100km…va vine sa credeti asa ceva? Speram sa avem parte de un test drive cat mai curand pentru ca curiozitatea este mare. Noul model de la Peugeot va concura cu modele ca A4 Allroad, A6 Allroad, VW Passat Alltrack si Volvo XC70. Spre deosebire de modele enumerate, Peugeot 508 RXH este o masina puternica ce vine cu un consum citadin.
Noul 508 RXH are un motor HDI de 163 CP si unul electric de 37 CP. Sistemul folosit pentru propulsia motorului este asemanator cu 3008 hibrid, adica are sistemul HYbrid4 ce permite ca pana la anumite viteze motorul electric sa sustina deplasarea masinii in mod individual.
In dotarile standard vom regasi 6 airbaguri, ESP, DSC, EBA, EBD, ISOFIX, control al tractiuni, sistem de asistenta in panta Hill Assist, faruri adaptive cu xenon, suspensiu multi-brat si MC Pherson si climatizare cvadri-zona si toate acestea la pret anuntat de 41.900 euro.
de Drilea C. Robert
Exit mobile version