Cadrul PERFECT | Volkswagen Caddy 2023

Cadrul PERFECT | Volkswagen Caddy 2023

Cadrul perfect reprezintă mai mult decât o fotografie. Cadrul perfect trebuie să transmită o anumită stare și să te facă să privești fără să-ți mai amintești când ai început să faci asta. Cadrul perfect nu putea fi realizat oricum, de aceea povestea din spatele pozei transcende imaginea în care te lași pierdut măcar câteva secunde. Cadrul perfect alături de Volkswagen Caddy ne-a pus pe toți la treabă, iar experiența a fost incredibilă.

Volkswagen Caddy DARK LABEL

Volkswagen Caddy DARK LABEL

Caddy Dark Label reprezintă o ediție limitată menită să ofere fanilor Volkswagen Caddy o mașină subtilă, dar atrăgătoare în același timp, în ciuda faptului că este un produs al diviziei de utilitare. Plafonul panoramic este excelent atunci când pleci în călătorii cu prietenii sau familia deoarece lumina care pătrunde în habitaclu oferă tuturor energia și voia bună care nu ar trebui să lipsească din nicio excursie.

Jantele pe 17 inch, elementele negre ale caroseriei precum și LED-urile care se află atât în faruri, cât și în stopuri, fac din Caddy Dark Label mai mult o mașină de familie și mai puțin o autoutilitară. Piața caută SUV-uri, dar există câțiva cumpărători care nu au uitat ce poate face un mic MPV. Îndeajuns de mult spațiu pentru toate bagajele familiei, precum și ușurința de a transporta încărcături voluminoase dacă ești un mic antreprenor cu propria lui afacere.

Volkswagen Caddy a fost companionul ideal pentru această idee – nimeni nu a trebuit să pună bagajele cu grijă într-un portbagaj înghesuit de sedan, cu toții ne-am bucurat de spațiu cât timp eram pe drumuri și consumul ne-a făcut pe toți să mai vrem o experiență similară. După cum am realizat, nu te costă mult să te bucuri de frumusețile naturii alături de persoane dragi.

Descopera ofertele Volkswagen Comerciale!

Experiența “Cadrul perfect” ne-a făcut să apreciem totul la Caddy-ul nostru 2.0 diesel, 122 cai putere, DSG 7 trepte – începând de la ușurința cu care se conecta telefonul prin Android Auto, până la rapiditatea cu care habitaclul se încălzea atunci când ne urcam cu toții înghețați în mașină. Acum, uitându-mă la poza “cadrul perfect” pot să spun că totul a meritat. Mulțumim Volkswagen Caddy! Sperăm să mai pleci în astfel de aventuri!

click aici!